Masalah dead Sony Xperia C4 Red Light

Pelanggan dari Cheras ini menggunakan perkhidmatan RepairByPos. Smartphone Sony Xperia C4 ini mengalami masalah dead red light. Apabila di cucuk charger tiada respond melainkan hanya lampu merah sahaja. Alhamdulillah atas kepercayaan pelanggan kepada perkhidmatan ezfix beliau meminta untuk menukarkan skrin sekali. Terima kasih kerana mempercayai Ezfix Mobile.

Ezfix menawarkan 2 jenis harga repair untuk pilihan para pelanggan. Harga Cepat dan Harga Murah. Apa beza 2 jenis harga ini? Harga cepat siap dalam masa 2-5 hari manakala harga murah tempoh siap adalah antara 3-5minggu. Ya ianya terpulang kepada pelanggan, ada yang nak cepat dan ada yang nak murah. Jadi kami berikan pilihan ini. Jika nak Murah dan Nak cepat minta maaf. kami boleh beri pilihan salah satu sahaja.

avatar image

Berlatarbelakangkan bidang Sains Komputer dari UTM, sedia membantu anda mendapatkan khidmat nasihat dan juga baik pulih smartphone dengan harga yang berpatutan serta membuka peluang kepada sesiapa yang berminat jana pendapatan dalam industri telekomunikasi khususnya baik pulih smartphone.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *